Го прочитавте статусот на Саше Политико?

АКЦИЈА
loading...

Не се нервирајте за изјавите на командант Хоџа за Диво Насеље, обидете се да го разберете, му загинале другари, он само ја коментира нивната храброст која рака на срце ја имало во големи количини

loading...