Свадба е, големаа!

АКЦИЈА
loading...

Интересно видео кое ќе ве насмее до солзи. Имено младоженецот и невестата треба да се качат во кочијата и коњите елегантно да кинисаат по патот, а глетката да биде совршена, па плус и да се пукне шампањ, од страна луѓето да аплаудираат, а заљубениот иден брачен пар да ги има најубавите мигови во својот живот.

Се е наместено, се е супер, само што на коњите не им е денот, или па нешто овие двајцава им згрешиле …

Видеото …

Публикувахте от KAMAJ.net в 4 май 2018 г.

loading...