(Видео)МАКЕДОНСКИ ПРКОС: Македонците од Егејска Македонија со „Слушам кај шумат шумите“ ќе ви ја наполнат душата!

АКЦИЈА
loading...

Уште едно видео од прославите на Македониците во Егејска Македонија кое полни душа. Иако живеат во земја во која со години се угнетувани и не се признати нивните основни човекови права, нашинците на југот од Македонија се одважуваат и ги негуваат традициите, културата и идентитетот.

loading...