ЗАНИМЛИВОСТИ Видео кое ќе ве насмее: Овој босанец станува шеф во Германија!

АКЦИЈА
loading...

Ова видео ни доаѓа од Босна и го насмеа регионот, а се надеваме ќе ве насмее и вас.

Босанец заминува на печалба во Германија, а во меѓувреме разговара по телефон со својата мајка која се наоѓа во Босна и на неа и објаснува што работи.

Да не должиме многу, погледнете го видеото во продолжение!

loading...