Девојката што го утна шанкот

АКЦИЈА
loading...

Веќе оштетена од алкохол, цурава решава дека на неа и другарките им треба уште по една тура. Па нарачува четири самбуки (италијанска мастика/узо).

На крајот сфаќаме дека го утнала шанкот, и тоа до таа мера што моравме да ви го пуштиме видеово …

loading...