Бесплатна туристичка атракција

АКЦИЈА
loading...

ТУРИСТИЧКА АТРАКЦИЈА ШТО НЕ МОРА ДА ЈА ПОСЕТИТЕ

Се наоѓа на планина во Непал, и атракцијата е што се возиш по пат кој постојано е поплавен од вода од водопадот над што е над него. И сето тоа покрај провалија. И на удолница.

loading...