ВИДЕО: Со чочек и црвена лента свечено отворено новото пешачко островче во Штип

АКЦИЈА
loading...

Ечеше музика и се играше чочек денес во Штип каде беше пуштено во употреба новото триаголниче, пешачки остров.

На “свечениот“ настан беше пресечена и црвена лента.

“Со чочек и сечење на црвена лента свечено беше пуштено во употреба новото триаголниче”, пишува на фејсбук страната Штипски Актуелности.

Секако, станува збор за настан пародија по скандалозниот начин на славење на пуштањето во употреба на автопатот Демир Капија-Смоквица.

loading...