Колку троши Град Скопје на кафе?

АКЦИЈА
loading...

Град Скопје објави оглас за доделување на договор за јавна набавка на разни видови кафе.

Според објавата на Бирото за јавни набавки, се работи за договор со проценета вредност на 677.966 денари, т.е. околу 11 илјади евра (без ДДВ).

Критериум за доделување на договорот е најниска цена.

Огласот за набавка можете да го најдете на линков.

loading...