Солени бомбици со компири и мелено месо

АКЦИЈА
loading...

Совршено предјадење или лесен ручек – бомбици од компири и мелено месо. Овој рецепт е толку мајсторски, а сепак толку лесен за подготовка, што ќе сакате веднаш да го направите.

loading...