Апасиев: Да бевме цивилизирана држава, Заев побајаааги ќе лежеше затвор

АКЦИЈА
loading...

Судејќи по денешниот Фејсбук статус, објавен по повод обвинувањата на родителите на Алексадар Наќевски – едно од убиените момчиња кај Смиљковското Езеро, дека Зоран Заев поседува снимки и транскрипти кои можат да го расветлат случајот, професорот Димитар Апасиев денес се чувствува прекурчено од угодување кон ‚коалициониот партнер’ “.

Својата реакција тој ја дополни со следниов коментар:

„Во цивилизирани држави, ова однесување на сегашниот премиер (да имаш докази за убиство, а да не ги даваш) се вика „ПОПРЕЧУВАЊЕ НА ПРАВДАТА“ и се лежи побајаааги затвор“

 

loading...