„Република (билокаква) Македонија за мене ќе биде окупаторска држава“

АКЦИЈА
loading...

Да си повторам нешто што веќе сум го напишал и во вмроовско време:

Република Горна (Северна, Вардарска, во заграда не знам што) Македонија за мене ќе биде окупаторска држава.
Полицијата што ќе ја брани Република Горна Македонија за мене ќе биде соработник на окупаторот.

Војската што ќе застане зад Република Горна Македонија за мене ќе биде окупаторска војска.

Оние што ќе прифатат да бидат Горномакедонци за мене ќе бидат непријатели од типот на Коте од Руља и Мане Мачков.

 

Од Фејсбук статусот на Александар Русјаков:

loading...