Ќе понесе ли политичка одговорност Хрстијан Мицкоски за ветеното а не остварено?

АКЦИЈА
loading...

Бојкотирање на Собранието, бидејки…

Во Македонија имаме класичен политички прогон.
Има злоупотреба на институциите за пресметка со неистомисленците.
Недемократски амбиент во кој живееме.
Десетици други уметници, режисери, оперски пејачи, архитекти се во притвор.
Измислено обвинение за тероризам и без правен аргумент.

Дали е нешто променето, па што со подвиен опаш Мискоски ја врати пратеничката група да блее пдо команда на Талат Џафери?

Ќе има ли одговорност?

Миленко Неделковски

loading...