Купување преку интернет – што нарачав, а што добив (Фото)

АКЦИЈА
loading...

Актуелно станува купувањето на одредени производи преку интернет. Луѓето најчесто немаат време да одат од продавница на продавница, па често се одлучуваат на овој чекор.

На интернет страниците се нудат атрактивни модели по ниски цени, а тоа е баш онаа што нас не привлекува и не тера да купуваме преку Интернет, но секогаш постои сомнеж дали тоа што ќе го нарачате навистина ќе стигне?

Што нарачав, а што добив?

Преку интернет си ги нарачав овие патики од Кина, а погледнете што добив!

„Нарачав маичка преку „Амазон“, а ми испратија фустан. Една добра работа е тоа што до израз доаѓа мојот задник“.

loading...