Топ 10 засолништа во случај на Трета светска војна

АКЦИЈА
loading...

Последниве два дена најчест збор кој може да се види во медиумите е Трета светска војна.

Британскиот Индепендент во подготвките за војна отишол најдалеку, па составил листа на земји во кои би сте требало да бидете ако навистина започне војна.

Пописот е базиран на Глобалниот индекс на мир од минатата година, а свое место во топ 10 земји си најде и една поранешна југословенска република.

1. Исланд
2. Канада
3. Нов Зеланд
4. Португалија
5. Австрија
6. Данска
7. Фиџи
8. Словенија
9. Швајцарија
10. Ирска

loading...