НАЈДОБРА ПРВОАПРИЛСКА ШЕГА: Вака изгледа кога татко не сака да се мажи неговата ќерка – Видео

АКЦИЈА
loading...

Девојка со име Савана Ајас од американската сојузна држава Тексас во нејзиниот дом ја запросило нејзиното момче, а се пред очите на целото семејство.

На интернет се прошири урнебесно видео од едно „запросување”, но она што забавува е реакцијата на таткото кој гледа како неговата ќерка за запросува нејзиното момче.

Имено, станува збор за првоаприлска шега, но таткото не го очекувал тоа.

Девојка со име Савана Ајас од американската сојузна држава Тексас во нејзиниот дом ја запросило нејзиното момче, а се пред очите на целото семејство. Додека браќата возбудено врискале, мајката се снимала, а таткото буквално занемел.

Само во неверување гледал што се случува. Иако неговата сопруга барала да коментира, тој не сакал да каже ништо.

April Fools Proposal Prank

'I'd say we successfully fooled my dad'…😂💍

Публикувахте от LADbible в 2 април 2018 г.

loading...