Билбордот кој му брцна во око на Коѕиас

АКЦИЈА
loading...

БИЛБОРДОТ МУ „БОДЕШЕ ОЧИ“ НА КОЅИЈАС: Со „Крај на преговорите за името. Нашето име е Македонија!“ Коѕијас испратен од Охрид

Крај на преговорите за името, пишува на билбордот поставен на централната охридска улица по која во најмалку два наврати поминала колоната во која бил грчкиот министер за надворешни работи.

На билбордот поставен од страна на Македонското Меѓународно движење за човекови права (ММДЧП) од Канада уште пишува “Нашето име е Македонија” и “Не ни го земајте името и идентитетот”

Во пораката од македонската страна се бара прекин на преговорите за името.

loading...