Реакцијата на Киелини по досудениот пенал за Реал (ВИДЕО)

АКЦИЈА
loading...

Во таква драма никој не може да ги обвини фудбалерите што надвладеаја емоциите. И оваа реакција на Киелини веројатно беше таква, а можеше да значи само едно – дека судиите се дебело платени за ова што се случи.

loading...