Зошто Аркан ѝ ја има избричено главата на Цеца?

АКЦИЈА
loading...

Медиумите во Србија по пишувањата за голите фотографии на Цеца, сега решија да ја објават вистинита за тоа зошто Аркан ја истрижа Цеца келаво. Според изјави на очевидци Аркан не ја истрижал Цеца поради наводна афера со муслиман за да ја казни, туку тој ја фатил пејачката заедно со друга пејачка со која тогаш се дружела фолк дивата како конзумираат дрога. Па во напад на бес решил да ја казни со „нова фризура“ и да ја затвори одреден период дома.

loading...