Лудило од колони на патарините (фотографии)

АКЦИЈА
loading...

Километарски колони пред патарините во земјава. Граѓаните се враќаат од продолжен викенд како од туристичките места во земјава, така и од соседството. Најголема гужва е кај патарината кај езерото Младост кај Велес, како и кај Гостивар каде се формирани колони возила кои се враќаат од Охрид и Маврово.

loading...