Пилот сними НЛО со мобилен телефон (ВИДЕО)

АКЦИЈА
loading...

Аргентинскиот пилот забележал блиска средба со неидентификувани летачки објекти на неговиот телефон.

Како што може да се види во снимката, два летачки објелти со голема брзина прелетале на небото. Видеото кое беше закачено на каналот Јутјуб, изобилува со слични снимки, а блогерот кој го постави вели дека не успеал да ја одреди формата и структурата на НЛО.

Како и секогаш, ова видео исто така ги подели луѓето. Додека некои тврдат дека ова е уште еден доказ дека нешто чудно што се случува на нашата планета, други се убедени дека ова е монтирана снимка.

Погледнете па пресудете сами:

loading...