Кој те тераше да студираш?

АКЦИЈА
loading...

Трагедијата е вид на драма која што од своите корени па навака го дефинира општеството во кое што живееме … Трагедијата успева да наметне моќни чувства ко што би требало да не мотивираат да делуваме. Епа ние сме се дефинирале. Сами сме криви што одиме на факултет … Никој не не тераше … Само немаше кој да ни ги отвори очите

ФБ СТАТУС НА ФИЛИП ВЕНИНОВ

loading...