ВИДЕО: Бруталниот упад на косовските специјалци во Митровица

АКЦИЈА
loading...

Колку бил брутален упадот на косовските специјалци во салата во Митровица, каде што се одржуваше дебата на косовските Срби на кој присуствуваше директорот на Канцеларијата за Косово и Метохија Марко Ѓуриќ и генералниот секретар на претседателот на Република Србија Никола Селаковиќ најдобро сведочи новата снимка на РТС.

– Тие дојдоа со целосно наоружување, спремно за војување. Не биле претепани само новинари. Сите оние кои беа присутни во салата – рече во живо новинарката на ТВ Мост Соња Милојевиќ за радио програмата на Спутник.

loading...