Македонија во 2 минути (Генијално ВИДЕО)

АКЦИЈА
loading...

Погледнете го видетото во кое се опфатени најбитните сегменти на македонската историја па сѐ до денес. Од праисторија, до денес.

Видеото го направи Мартин Стефановски

Уживајте во видеото

loading...