Во „Величенствениот“ беше феминизиран. Како изгледа Зумбул Ага во приватноста (ФОТО)

АКЦИЈА
loading...

Зумбул Ага беше еден од најинтерсните ликови во турската хит серија „Величенствениот“, па затоа и оваа улога стана како „лична карта“ за Селим Бајрактар.

Сепак затечен од сенката на Зумбул Ага, како што вели тој го следи насекаде и едвај чека нова улога за да излезе од неа.

Иако во серијата делува малку феминизирано, во вистински живот тој е со брада и е вистински заводник, така да тешко би го препознале.

Погледнете како изгледа:

loading...