Потребна е помош за ова семејство: Немаат ни леб ни кров над главата

АКЦИЈА
loading...

На семејство од Куманово итно им е потребна нашата помош.

Ова е дното на живеење. Храна, облека, лекови кој е во можност може и парично да помогне.

Апел до сите добри луѓе помогнете и на оваа сиромашна фамилија од Куманово. Немаат никава парична помош ниту кров над главата ниту леб.

За повеќе информации барајте ја Анета, 075 211 145 стои во соопштението на социјалните мрежи.

loading...