Предизвик: Најдете ги трите отворени страни на ресторанот на сликата

АКЦИЈА
loading...

Зоран Заев вели дека не го прекршил Законот за заштита од пушењето бидејќи пушел, како што изјавил за САКАМДАКАЖАМ.МК, во ресторан со отворени простори од три страни, коментирајќи ја фотографијата со цигара, објавена денеска на социјалните мрежи.

„Јас сум пушач и прифаќам критика доколку сум направил грешка. За конкретниот случај, станува збор за ресторан во кој пушењето е дозволено имајќи предвид дека има отворени простори од три страни. Апелирам сите да го почитуваме законот, сега тој е прилагоден согласно условите на терасите од објектите“, кажа Заев.

loading...