Ќерката на ЧЕНТО со емотивна порака што ќе ги растрепери националните чувства во вас

АКЦИЈА
loading...

На синоќешните мирни, масовни протести во Прилеп, против урнисувањето на унитарноста на државата, се обрати и ќерката на првиот Претседател на АСНОМ Методија Андонов – Ченто.

Пораката ќе допре до секој од вас и ќе ги растрепери националните чувства во вашите срца.

loading...