АМДИ БАЈРАМ: Не се согласувам со протестите, законот ќе се изгласа

АКЦИЈА
loading...

Пратеникот Амди Бајрам изјави дека не се согласува со протестите пред Собранието.

– „Не се согласувам со тие што протестираат, ако не сега, следен пат ќе го изгласаме законот“, вели Амди Бајрам.

loading...