Член на ПЗ ЌОСЕТО запали слика од Заев

АКЦИЈА
loading...

Изреволтиран од постапката да се отстрани споменикот на Ќосето член на патриотскотото здружение „Ќосето“ запали слика од Македонскиот премиер, Зоран Заев.

Тој на својот Фејсбук профил напиша:

“РЕВОЛТ ОД БУТАЊЕТО НА ПОСТАМЕНТОТ АНДОН ЌОСЕТО

НО ХУНТАТА ДА НЕ ЗАБОРАВАТ ДЕКА ДУХОТ НА ЌОСЕТО И ЖИВИТЕ КОРЕЊА НА АНДОН ЌОСЕТО СЕ ЖИВИ И ЌЕ ЖИВЕЕАТ ВЕЧНО
КОГА ТОГАШ КЕ БИДАТ КАЗНЕТИ ОД СУДОТ КОЈ НЕ ГРЕШИ НИКОГАШ. ЌОСЕТО
ЌОСЕТО Е ЖИВ !!!!”

Погледнете го видеото:

loading...