ИСЧЕЗНАТ Е БРАНИТЕЛОТ ПРЕДРАГ ПЕТРУШЕВСКИ – БИНГО (ФОТО)

АКЦИЈА
loading...

Исчезнат е бранителот Предраг Петрушевски – Бинго (фото)

„Татко ми Предраг е изчезнат. Од вчера(08.03) 09:15 часот му се губи секаков траг.

Претпоставуваме дека е со автомобилот( пежо 406 сиво, KU 1998 AC).

Телефонот му е дома. Облечен е во црна кожна јакна и фармерки.

Ако некој го види или го има видено нека се јави на 077/516-543 или нека ми пише на профилот.“

loading...