Еве како до 80.000 евра!

АКЦИЈА
loading...

Кој си знае – си знае…Во Македонија има страшни обложувачи, кои го олеснуваат обложувалниците на фантастичен начин. Најновиот чудесен тикет е погоден во обложувалниците на „Моцарт“ во Охрид, а среќниот добитник со влог од 20 денари успеал да чари неверојатни 80.000 евра. Аирлија нека му се…

loading...