Бебе проодело неколку минути по раѓањето! – Сите во болницата занемеле (ВИДЕО)

АКЦИЈА
loading...

Ова видео стана вирално. Ова бебе од Бразил ги покажува првите чекори. Тоа насмеа многумина.

Ова е едно невообичаено видео. Не гледаме често вакви чекори кај новородените бебиња. Видеото го снимила бабица, а го погледнале повеќе од 80 милиони луѓе. Овие бабици останале во шок кога виделе како бебето сака да оди.

Бабицата го држела, а тоа ги направило првите чекори. Бабицата сакала повторно да го завие во ќебе, но бебето не се дава. Ова е толку симпатично и морате да го погледнете.

loading...