Koj e најубавиот хороскопски знак?

АКЦИЈА
loading...

Постои цел спектар на теории за тоа во кој хороскопски знак се родени најубавите ѕвезди на музиката и филмот, но и генерално, кој знак е доминантен кога е во прашање убавината.

Според тврдењата на повеќето астролози, најмногу заводници и заводнички во светот се родени во знакот – Вага!
Сите кои се родени помеѓу 23 септември и 22 октомври сега можат да се „пофалат“ со необичен, но “престижен” факт во општеството.

Од друга страна, можеби сте забележале и сами, ако имате многу Ваги околу вас, колку се тие шармантни и сексипилни.
Експертите тврдат дека Вагите, поради влијанието на Венера, се раѓаат со најубава физиономија, ја имаат најдобрата симетрија на лицето и имаат убава градба на телото.

Исто како и биковите, кои се доминирани од Венера и вагите сакаат да бидат заобиколени со уметност, култура, убавина и хармонија.

Вагите можат да бидат заробени во убавите моменти и да заборават на нивните лични обврски.

Па, драги Ваги, ви честитаме!

loading...