Крвав 8ми март го потресе ја потресе Македонија

АКЦИЈА
loading...

Осми март е ден за време на кој се оддава особена благодарност кон понежниот пол, но тоа не спречи огромна трагедија да се случи во Прилеп.

Како што откриваат информациите, во прилепската населба „Димо Наредникот”, денес биле пронајдени мртвите тела на двајца сопружници. Според деталите кои ги откри прилепското јавно обвинителство, станува збор за постара брачна двојка, а случајот бил приведен од минувач кој го забележал безживотното тело на сопругот М.Н. (81) под балкон од зграда.

Станува збор за убиство и самоубиство, бидејќи во станот на брачната двојка потоа било пронајдено и телото на сопругата И.Н. (78) со прострелна рана во главата од пиштол, а телото на сопругот било пронајдено под балконот.

Во моментов, МВР работи на целосно расчистување на случајот.

loading...