Македонската химна грми по улиците на Мелбурн

АКЦИЈА
loading...

Македонската химна се пее од грлата на македонските иселеници кои живеат во Мелбурн. Улиците се обоени во врвена боја. Нашинците застанаа во одбрана на името, јазикот и идентитетот на нашата држава Македонија.

Melbourne wow!

Публикувахте от Macedonian Australian Pride в 3 март 2018 г.

loading...