ОЛИВЕР СПАСОВСКИ ИЗЛЕЗЕ СО ПОРАКА ВО ВРСКА СО ИНЦИДЕНТОТ ОКОЛУ ВЕРБАЛНИОТ НАПАД ВРЗ ПОЛИЦАЈКАТА (ВИДЕО)

АКЦИЈА
loading...

– Целиот материјал со сите службени белешки е предаден во Основното јавно обвинителство

Мене не ме интересират никакви функционери од било која политичка партија или носители на државни функции, изјави министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски.

– Мене ме интересираат полицајците, Уставот на Република Македонија и граѓаните на Република Македонија, рече Спасовски.

– Во таа насока полицајците ќе ја имаат мојата целосна поддршка во секој момент да ги охрабрам да постапуваат согласно законските овластувања, додаде Спасовски.

loading...