Еве кој е најверниот знак меѓу мажите!

АКЦИЈА
loading...

Поставеноста на планетите за време на вашето раѓање откриваат многу работи за ставот кон прељубата, а еден хороскопски знак е познат по својата безусловна љубов и верност.

Имено, од сите хороскопски знаци, Раковите најмногу тежат кон сигурна врска полна со љубов, во која нема место за прељуба. Раковите никогаш не е во потполност среќен додека не оствари длабока емотивна врска, а кога ќе се вљуби секогаш размислува долгорочно.

Тие цел живот само трагаат по личност со која ќе изградат дом и ќе основаат семејство. Ракот дава многу и исто толку и бара. Сака внимание, сака да му се докажува љубов, но секогаш враќа со иста мера.

Кога ќе наиде на проблеми во врската, тој не ги избегнува и туку инстнатно ги решава бидејќи не сака нешто да му застана на патот. Не ни помислува на прељуба како метод за решавање ма проблемите затоа што е верен до самиот крај.

Која е тајната на раковите?

​Раковите кријат сложена емотивна структура и длабоко доживуваат се што се случува околу нив.

Тие се молчеливи, внимателни и таинствени. Повеќето не се грижат и не се плашат толку за себе колку за своето смејство, а поготово за децата.

Имаат посебно чувство за потомството, а исто и за зачувување на традицијата. Кога се во прашање оние што ги сакаат , несомнено ќе застанат во нивна одбрана.

Религиозни се, повеќе ги ценат духовните предности од метеријалните, а љубовта им е најважна, полни се со великодушност, чувствителност и грижливост…

Ракот не е единствениот хороскопски знак познат по верноста, доста верни знаат да бидат и Биковите.

Хороскоп за март

loading...