Релоциран и споменикот на Александар Македонски од скопскиот аеродром (ФОТО)

АКЦИЈА
loading...

Откако и официјално скопскиот аеродром го прекрстивме од „Александар Велики“ во „Меѓународен аеродром – Скопје“, вечерва е релоциран и самиот споменик на Александар Македонски, по кој и беше именуван аеродромот.

Фотографиите од местото на настанот ги пренесе Слободен Печат.

loading...