Го отстрануваат споменикот на Александар од скопскиот аеродром (ФОТО)

АКЦИЈА
loading...

Предмалку порталот Курир објави слики од скопскиот аеродром.

Во моментов на Меѓународниот аеродром Скопје се врши дислоцирање на споменикот на Александар Македонски.

Откако и официјално е преименуван скопскиот аеродром, следен чекор е и отстранување на споменикот на Александар Велики, по кого претходно и беше именуван аеродромот.

loading...