Македонија не смее повеќе да си дозволи понижување!

АКЦИЈА
loading...

Ги повикуваме Македонците, по род и државјанство,

Ги повикуваме припадниците на сите етнички заедници во Македонија,

Ја повикуваме Македонската Православна Црква,

Ги повикуваме сите патриотски и други здруженија,

Ги повикуваме сите политичките партии, сите масовно да се приклучат на Семакедонскиот протест на 27 февруари 2018г во 18.00 часот!

Името Македонија ни е наследство од нашите претходни генерации!

Наша света обврска е:

Македонија да ја предадеме на идните генерации со истото име што го наследивме, а тоа е името – МАКЕДОНИЈА!

Масовен протест од пред Мисијата на Европската Унија

до Собрание на Р. Македонија,

Вторник, 27ми февруар 2018г. во 18 часот-СКОПЈЕ

loading...