Гледајте „Златна Бубамара“ во живо

АКЦИЈА
loading...

Недела 19:45! Ексклузивно на Канал 5! Гледајте го 21-то издание на „Златна Бубамара на популарноста“ и уживајте во спектаклот што се чека цела година. Дури 350 учесници на сцената, и 4 часа фантастична забава, заради „Подобар живот“, како што вели и слоганот на овогодишната манифестација.

Линк до онлајн стрим

loading...