Ретро видео од Скопје во 1998 година

АКЦИЈА
loading...

Некогашниот изглед на нашиот главен град , навистина беше едноставен, скромен, убав и чист!

Пред 20 години Скопје изгледаше, уникатно на свој начин со многу дрва и зеленила, а денес можеме да се пофалиме само со безброј згради, облакодери и пренаселеност.

Ги нема веќе тие зеленила и паркови со кој се истакнуваше убавината на овој град.

loading...