Парчиња облека кои мора да ги имате оваа пролет

АКЦИЈА
loading...

Кога ќе ги сублимираме актуелните тенденции и оние модни правила што важат за универзални, тогаш може да селектираме неколку тренди парчиња во кои вреди да се инвестира претстојната сезона.

Пролетва повторно се актуелни принтовите, особено точкастиот, широките кроеви, како и миди должината, па имајќи ги во предвид овие насоки, издвоивме неколку интересни пролетни стилски парчиња, што ќе бидат во фокусот на вниманието.

Блузи и кошули со точки

Кроеви со средна должина

Широки панталони со принт

Чевли со панделки

Чанти во кружна форма

loading...