Излудите го партнерот во кревет. Совети, со кои ќе успеете со сигурност

АКЦИЈА
loading...

Во план сте да му дадете нешто ново на својот партнер? Продолжете тогаш со читање…

Оралниот секс е еден од омилените начини за задоволување на мажите. Некои жени го обожуваат, некои не, но повеќето од нив секогаш се прашуваат дали постои нешто што би можела да направи при оралниот секс, а што би го излудило мажот.

Се’ е индивидуално, но постојат три совети како да станете кралица на оралниот секс!

Контакт со очи

Знаеме дека сакате да го задоволите својот маж, но ако сакате тој да биде воодушевен морате да му покажете дека и вам ви е добро исто како и него, иако можеби и двајцата знаете дека тоа не е така. Контакт со очите се сосема доволни за некои нови чувства.

Разновидност

Разновидноста е секако клучна „состојка“ на секој орален секс. Ритамот е посебно важен, но, вашите потезиби требало да имаат и некои варијации. Менувајте пози и вклучете ги сите расположливи алатки во тоа – раце, јазик, гради… Може и мраз, чоколада, шлаг или некоја секси играчка.

Дополнителен совет

При оралниот секс не е потребно да го вклучите целиот негов пенис, бидејќи најголем дел од нервните завршетоци се наоѓаат на самиот врв. Затоа, фокусирајте се на тој дел.

loading...