Ваков леб, има само во Македонија (ФОТО)

АКЦИЈА
loading...

Ваков леб, може да се продава само во Македонија…

Дефинитивно, фурнава која го произведува овој леб, треба да добие нобелова награда.

Наградното прашање е, што правеле мајсторите додека го правеле овој леб и дали има законски норми кои ја регулираат продажбата на леб во Македонија?

Извор: Камај.нет

Погледнете ја фотографијата во продолжение и дознајте за што всушност се работи:

loading...