Слушнете како звучи „Деспасито“ во изведба на витруоз

АКЦИЈА
loading...

Доста популарни се и многубројните преработки на „Деспасито“ во различни верзии. Ви препорачуваме една маестрална верзија на легендарниа пеачка, која на песната и даваат уметничка нота.

loading...